مجله خبری

ادویه چیست؟

ادویه اصطلاحی است که برای توصیف طیف گسترده ای از مواد مشتق شده از گیاه استفاده می شود که برای افزودن طعم، عطر و رنگ به غذا استفاده می شود.

ادویه ها معمولاً از دانه ها، میوه ها، ریشه ها، پوست یا سایر قسمت های گیاهان تهیه می شوند و ممکن است به صورت کامل و آسیاب شده استفاده شوند.

نمونه هایی از ادویه های رایج عبارت اند از: دارچین، هل، زنجبیل، سماق، زردچوبه، گشنیز، زعفران، فلفل سیاه، پاپریکا، چیلی، فلفل سفید و … ادویه جات اغلب در ترکیب با مواد دیگر برای ایجاد طعم منحصر به فرد استفاده می شود و ممکن است در غذاهای شور و شیرین استفاده شود.

بسیاری از ادویه ها علاوه بر مصارف آشپزی، خواص دارویی نیز دارند و قرن هاست که در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از ادویه ها مانند: زردچوبه دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند، در حالی که برخی دیگر مانند: زنجبیل ممکن است به رفع حالت تهوع کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *