اوایل پخت و پز اضافه شود تا در طول پخت به خوبی طعم و عطر خود را آزاد کند
محل های کشت
سریلانکا، ویتنام، هند، اندونزی، میانمار و چین
مواد تشکیل دهنده دارچین در یک قاشق
22% منگنز
%1 آهن
%1 روی
%1 پتاسیم
%1 کلسیم
%1 کربوهیدرات
%1 پروتئین
%2 فیبر
%1 چربی
چگونگی بدست آمدن دارچین:
درختان در 18 تا 24 ماهگی از مقطع نزدیک به سطح زمین قطع میشوند و یک سال بعد شاخه های جوانی که در کنار تنهی اصلی رشد کردهاند را قطع میکنند پوست آن را جدا کرده و خشک میکنند