دارچین

Cinnamon

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع دارچین

گرم و خشک

بخش مورده استفاده

پودر یا نیم کوب پوست خشک شاخه‌های گیاه

هیدرو و هیدروفوبیک

دارچین هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

اوایل پخت و پز اضافه شود تا در طول پخت به خوبی طعم و عطر خود را آزاد کند

محل های کشت

سریلانکا، ویتنام، هند، اندونزی، میانمار و چین

مواد تشکیل دهنده دارچین در یک قاشق

22% منگنز
%1 آهن
%1 روی
%1 پتاسیم
%1 کلسیم
%1 کربوهیدرات
%1 پروتئین
%2 فیبر
%1 چربی

چگونگی بدست آمدن دارچین:

درختان در 18 تا 24 ماهگی از مقطع نزدیک به سطح زمین قطع می‌شوند و یک سال بعد شاخه های جوانی که در کنار تنه‌ی اصلی رشد کرده‌اند را قطع می‌کنند پوست آن را جدا کرده و خشک می‌کنند

اثر درمانی

  • کاهش سطح کلسترول
  • کنترل قند خون
  • بهبود گردش خون
  • جلوگیری از بیماری‌های قلبی
  • جلوگیری از سرطان
  • کمک به بهداشت دهان