doro wat ethiopian به عنوان غذای ملی اتیوپی شناخته می شود.غذایی است تند و پر ادویه است، اگر عاشق غذا های تند هستید حتما این غذا را درست و امتحان کنید. مردم اتیوپی این خورشت را با نان مخصوص می خورند که شبیه به نان لواش است، در ادامه روش تهیه این خورشت خوشمزه را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
ساق مرغ | 4 عدد |
تخم مرغ آبپز | 4 عدد |
پوره پیاز | 100 گرم |
پیست سیر و زنجبیل | 2 الی 4 ق غ |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
آب یا آب مرغ | 1 الی 1.5 پیمانه |
ادویه بِربِره | به ازای هر 1 کیلو مرغ 10 الی 15 گرم |
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
1 الی 1.30 ساعت
مرحله اول
پیاز را به حالت پوره در بیاورید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را آبپز کنید.
مرحله سوم
روغن را در ماهیتابه ریخته بگذارید تا داغ شود سپس نمک را همراه با ادویه بِربِره اضافه کنید.
مرحله چهارم
پیست سیر و زنجبیل را اضافه کنید و با ادویه تفت دهید.
مرحله پنجم
سپس پیاز پوره شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید با ادویه تفت بخورد.
مرحله ششم
بعد از آن مرغ را ابه مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده و دَر ماهیتابه را بگذارید تا با ادویه بِربِره به آرامی بپزد.
مرحله هفتم
و در آخر تخم مرغ های آبپز شده را در کنار مرغ ها داخل ماهیتابه قرار دهید تا عطر و طعم ها به خورد هم بروند و سپس سرو کنید.