زردچوبه(زرچوبه)

turmic

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع زردچوبه

گرم و خشک

بخش مورده استفاده

ریشه تازه خشک شده یا پودر شده

هیدرو و هیدروفوبیک

زردچوبه هیدرو و هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

تفت دادن بین دمای 120-140 درجه

محل های کشت

هند، چین، تایلند، کامبوج، مالزی، اندونزی، فیلیپین

مواد تشکیل دهنده زردچوبه

60-70٪ - کربوهیدرات
6-13٪ آب
6-8٪ پروتئین
5-10٪ چربی
3-7٪ مواد معدنی رژیمی
3-7٪ اسانس
2-7٪ فیبر رژیمی
1-6٪ کورکومینوئیدها

چگونگی بدست آمدن زردچوبه:

این محصول یک ساله در شیارهایی کاشته می شود و تا حد زیادی به آن کود داده می شود ریشه ها هنگام زرد شدن برگ ها برداشت می  شوند.ریشه ها را می جو شانند و خشک می کنند سپس آنها را به طور کامل آسیاب شده و به صورت پودر می فروشند

اثر درمانی

  • کاهش افسردگی
  • پیشگیری از دیابت
  • سلامت قلب
  • کاهش کلسترول
  • تقویت استخوان
  • بالا بردن سیستم ایمنی