زنجبیل Ginger موارد مصرف ادویه و چاشنی طبع زنجبیل گرم و خشک بخش مورده استفاده پودر یا نیم کوب ریزوم (ساقه زیر زمینی) هیدرو و هیدروفوبیک زنجبیل هیدروفوبیک است آزاد کردن طعم تبدیل زنجبیل به قطعات ریز باعث میشه بیشتر در معرض هوا قرار بگیرد و اجازه میدهد روغنها و ترکیبات راحتتر آزاد شود محل های کشت هند، چین، ژاپن، تایلند، سریلانکا، مکزیک و برخی نقاط آفریقا مواد تشکیل دهنده زنجبیل 21% منگنز 8% پتاسیم 4% منیزیم 3% مس 2% آهن 5% ویتامین C 4% ویتامین B6 چگونگی بدست آمدن زنجبیل: ریشه ها 8 الی 10 ماه پس از کاشت برداشت میشوند و ریزومهای بالغ پوست کنده، خشک و آسیاب میشوند اثر درمانی کمک به هضم غذا کمک به گردش خون کاهش قند خون افزایش سیستم ایمنی بدن کمک به کاهش وزن درمان حالت تهوع