سماق

Sumac

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع سماق

سرد و خشک

بخش مورده استفاده

پودر یا نیم کوب توت خشک گیاه

هیدرو و هیدروفوبیک

سماق هیدرو است

آزاد کردن طعم

سماق در انتهای پخت به غذا اضافه شود تا تاثیر طعم و عطر آن بیشتر شود.

محل های کشت

ترکیه، ایران و در برخی از نقاط خاورمیانه

مواد تشکیل دهنده سماق

48 گرم کربوهیدرات
14 گرم چربی
13 گرم پروتئین
7 گرم قند
3 گرم سدیم
2 گرم پتاسیم

چگونگی بدست آمدن سماق:

در اواخر تابستان قبل از رسیدن میوه‌ها شاخه‌ها در معرض آفتاب خشک می‌شوند، سپس دانه ها تمبز می‌شوند و آسیاب می‌کنند. ممکن است عما آسیاب کردن را چندین مرتبه تکرار کنند

اثر درمانی

  • کاهش وزن
  • کاهش سطح انسولین
  • کاهش فشار خون
  • کاهش کلسترول
  • کمک به هضم غذا
  • کمک به سلامت دندان