سیر

Garlic

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع سیر

گرم و خشک

بخش مورده استفاده

پودر یا نیم کوب پیاز گیاه

هیدرو و هیدروفوبیک

سیر هیدرو است

آزاد کردن طعم

برای اینکه طعم و عطر سیر به خوبی آزاد شود آن را خرد یا پوره کنید

محل های کشت

چین، هند، کره جنوبی، روسیه، آمریکا و ایران

مواد تشکیل دهنده سیر

1.6 ملی گرم منگنز
0.29 میلی گرم مس
181 ملی گرم کلسیم
1.70 ملی گرم آهن
153 ملی گرم فسفر
1.16 ملی گرم روی
25 میلی گرم منیزیم
0.7 میلی گرم نیاسین
32.2 ویتامین C
0.110 میلی گرم تیامین

چگونگی بدست آمدن سیر:

وقتی پیاز‌ها زرد شوند برداشته می‌شوند. پیاز ها به مدت 10 الی 20 روز در یک مکان خنک و دارای سایه ذخیره می‌شوند تا حدود یک پنجم  محتوای آب خود را از دست بدهند

اثر درمانی

  • بهبود سطح کلسترول
  • کاهش فشار خون
  • کمک به گوارش
  • بهبود سلامتی استخوان
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کمک به درمان سرما خوردگی