تفت دادن گرد غوره با روغن باعث آزاد شدن طعم و عطر آن میشود.
محل های کشت
ایران، آفریقای جنوبی، ایتالیا، شیلیی، آرژانتین، برزیل و ...
مواد تشکیل دهنده غوره
18000 میلی گرم کربوهیدرات
1000 میلی گرم فیبر
0.5 میلی گرم آهن
7 میلی گرم منیزیم
20 میلی گرم فسفر
10 میلی گرم کلسیم
191 میلی گرم پتاسیم
200 میلی گرم چربی
700 میلی گرم پروتئین
چگونگی بدست آمدن غوره:
زمانی که گل های غوره شروع به میوه دادن میکنند قبل از اینکه غوره ها تبدیل به انگور شوند آنها را چینده و خشک میکنند بعد از خشک شدن آن ها را آسیاب کرده و استفاده میکنند