فلفل قرمز

Red pepper

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع فلفل قرمز

گرم و خشک

بخش مورده استفاده

میوه‌ها(در واقع دانه هستند)

هیدرو و هیدروفوبیک

فلفل قرمز هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

بهتر است از پودر فلفل قرمز برای افزودن حس تندی به غذا استفاده شود

محل های کشت

مکزیک، آمریکای مرکزی و جنوبی،چین، مصر، اتیوپی، ترکیه، اسپانیا

مواد تشکیل دهنده فلفل قرمز

39-36٪ کربوهیدرات
26-23٪ فیبر
11-8٪چربی
11-8٪ پروتئین
10-7٪ قند
9-6٪ آب

چگونگی بدست آمدن فلفل قرمز:

فلفل سبز حدود 3 ماه پس از کشت به صورت نارس است، می‌گذارند تا قرمز و کاملا رسیده شود. سپس آن ها را چیده و می‌شویند و در افتاب یا دستگاه های خشک کن خشک می‌کنند. و به صورت پودری یا گرانولی عرضه می‌کنند.

اثر درمانی

  • مبارزه با التهاب
  • تقویت سیستم ایمنی
  • میگرن را تسکین می‌دهد
  • با عفونت های قارچی، سرماخوردگی و آنفولانزا مبارزه می‌کند
  • پیشگیری از سرطان
  • رشد گلبول های قرمز را تقویت می‌کند
  • مو و پوست شما را سالم نگه می‌دارد.