اگر میوه خشک شده را به صورت درسته دارید با ایجاد کردن چند شیار روی سطح آن در ابتدا به غذا افزوده شود و اگر میوه به صورت پودر است در 10 الی 15 پایانی به غذا افزوده شود
محل های کشت
اردن، فلسیطین، لبنان، ایران، آمریکا و آمریکای لاتین
مواد تشکیل دهنده لیمو عمانی (اَمانی) در 100 گرم
63 گرم کربوهیدرات
4 گرم پروتئین
1 گرم چربی
29 گرم آب
17 گرم فیبر
10 گرم قند
چگونگی بدست آمدن لمیو عمانی (اَمانی):
بعد از چیده شدن لیمو ترش ها از درخت آن ها را در دستگاه ها خشک کن صنعتی قرار میدهند تا لیمو ها خشک شده و آماده استفاده در آشپزی شوند