لیمو عمانی (اَمانی)

Omani lemon (Dried lemon)

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع لیمو عمانی (اَمانی)

سرد و خشک

بخش مورده استفاده

پودر یا نیم کوب میوه خشک گیاه

هیدرو و هیدروفوبیک

لیمو عمانی هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

اگر میوه خشک شده را به صورت درسته دارید با ایجاد کردن چند شیار روی سطح آن در ابتدا به غذا افزوده شود و اگر میوه به صورت پودر است در 10 الی 15 پایانی به غذا افزوده شود

محل های کشت

اردن، فلسیطین، لبنان، ایران، آمریکا و آمریکای لاتین

مواد تشکیل دهنده لیمو عمانی (اَمانی) در 100 گرم

63 گرم کربوهیدرات
4 گرم پروتئین
1 گرم چربی
29 گرم آب
17 گرم فیبر
10 گرم قند

چگونگی بدست آمدن لمیو عمانی (اَمانی):

بعد از چیده شدن لیمو ترش ها از درخت آن ها را در دستگاه ها خشک کن صنعتی قرار می‌دهند تا لیمو ها خشک شده و آماده استفاده در آشپزی شوند

اثر درمانی

  • خاصیت ضد سرطانی
  • اشتها آور
  • پیشگیری از بیماری روده
  • سم زدایی بدن
  • تقویت ماهیچه بدن
  • جلوگیری از پوکی استخوان