پاپریکا Paprika موارد مصرف ادویه و چاشنی طبع پاپریکا گرم و خشک بخش مورده استفاده پودر یا نیم کوب میوه خشک شده گیاه هیدرو و هیدروفوبیک پاپریکا هیدروفوبیک است آزاد کردن طعم تفت دادن با روغن در شروع پخت و پز باعث آزاد شدن رنگ و طعم میشود. محل های کشت مجارستان، اسپانیا، هلند، ترکیه مواد تشکیل دهنده پاپریکا در یک قاشق غذا خوری 70% ویتامین A 5% آهن 5% ویتامین K 4% ویتامین E 2% منیزیم 2% فسفر 2% پتاسیم 1% کلسیم 1% روی 8% ... چگونگی بدست آمدن پاپریکا: میوههای پاپریکا در تابستان که قرمز و رسیده است برداشته میشوند، میوهها خشک شده و سپس آسیاب میشوند. اثر درمانی ضد التهاب کاهش فشار خون کمک به گوارش کمک به سلامت بینایی خواص ضد باکتری تولید انرژی