پیاز

Onion

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع پیاز

گرم و خشک

بخش مورده استفاده

پودر یا نیم کوب پیاز گیاه

هیدرو و هیدروفوبیک

پیاز هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

برای اینکه طعم و عطر پیاز به خوبی آزاد شود آن را خرد کرده و با روغن یا کره تفت می‌دهیم

محل های کشت

چین، هندوستان، آمریکا، ایران، مصر، روسیه، ژاپن، پاکستان، اسپانیا، مکزیک، ایتالیا و...

مواد تشکیل دهنده پیاز در 100 گرم

9.5 گرم کربوهیدرات
1.3 گرم فیبر
1.3 گرم پروتئین
4.5 گرم قند
0.2 گرم چربی
0.15 گرم پتاسیم

چگونگی بدست آمدن پیاز:

پیازها زمانی به طور کامل می­رسند که رنگ زرد طلایی در بالای آن­ها ظاهر شود، آن­ها را از خاک بیرون آورده و از شاخه جدا کرده و ریشه­ ها برداشته می‌شود. سپس پیاز را با دستگاه های صنعتی خشک کرده و بعد آن را به صورت پودر یا نیم کوب در آورده و آماده استفاده در آشپزی می‌شوند

اثر درمانی

  • ضد سرطان
  • بهبود عملکرد خواب
  • تنظیم قند خون
  • مبارزه با عفونت
  • کاهش التهاب
  • تقویت معده