چیکن تیکا ماسالا یکی از غذاهای معروف کشور هند است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی درست می شود، در ادامه یکی از این روشها را در زیر آموزش دادهایم.
مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ خرد شده بدون استخوان | 1 کیلو گرم |
ماست | 20 گرم |
پیاز داغ | 150 گرم |
پوره گوجه فرنگی | 300 گرم |
خامه | 100 گرم |
ماست | 100 گرم |
گشنیز تازه | 50 گرم |
زردچوبه | 8 گرم |
فلفل قرمز | 8 گرم |
ادویه ماسالا (مصالح) | 10 گرم |
پیست سیر و زنجبیل | 1 ق غ |
زمان استراحت
2 ساعت
زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
مرحله اول
ابتدا ماست، ماسالا و روغن را به خوبی با یک دیگر ترکیب کرده، سپس مرغها را افزوده و اجازه میدهیم به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کند تا به خوبی مزه دار شود.
مرحله دوم
در تابه ای کمی روغن ریخته پیاز داغ و پیست سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده تا کاملا به رنگ طلایی در آید.
مرحله سوم
سپس به آن ماسالا، پودر زردچوبه و فلفل قرمز را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.
مرحله چهارم
و بعد پوره گوچه فرنگی را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم کاملا پخته و سس غلیظ شود.
مرحله پنجم
در انتها خامه را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
مرحله ششم
جوجه ها را به سیخ کشیده و گریل میکنیم
مرحله هفتم
در آخر سس را به جوجهها اضافه کرده و با گشنیز خرد شده تزئین کرده و با برنج یا نان سرو میکنیم.