زردچوبه(زرچوبه) turmic موارد مصرف ادویه و چاشنی طبع زردچوبه گرم و خشک بخش مورده استفاده ریشه تازه خشک شده یا پودر شده هیدرو و هیدروفوبیک زردچوبه هیدرو و هیدروفوبیک است آزاد کردن طعم تفت دادن بین دمای 120-140 درجه محل های کشت هند، چین، تایلند، کامبوج، مالزی، اندونزی، فیلیپین مواد تشکیل دهنده زردچوبه 60-70٪ - کربوهیدرات 6-13٪ آب 6-8٪ پروتئین 5-10٪ چربی 3-7٪ مواد معدنی رژیمی 3-7٪ اسانس 2-7٪ فیبر رژیمی 1-6٪ کورکومینوئیدها چگونگی بدست آمدن زردچوبه: این محصول یک ساله در شیارهایی کاشته می شود و تا حد زیادی به آن کود داده می شود ریشه ها هنگام زرد شدن برگ ها برداشت می شوند.ریشه ها را می جو شانند و خشک می کنند سپس آنها را به طور کامل آسیاب شده و به صورت پودر می فروشند اثر درمانی کاهش افسردگی پیشگیری از دیابت سلامت قلب کاهش کلسترول تقویت استخوان بالا بردن سیستم ایمنی