خورشت قورمه سبزی یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که قدمت بسیار زیادی دارد. این خورشت خوشمزه در شهرهای مختلف کشورمان با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش خورشت قورمه سبزیه خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
لوبیا قرمز یا چیتی | 90 گرم |
لیمو عمانی | 25 گرم |
پیاز نگینی خرد شده | 280 گرم |
سبزی خورشت قورمه سبزی | 450 گرم |
زرد چوبه | 5 گرم |
ادویه مخصوص خورشت قورمه سبزی | به میزان دلخواه |
نمک | به مقدار لازم |
روعن | به مقدار لازم |
زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
3 الی 4 ساعت
مرحله اول
لوبیا قرمز را 24 ساعت قبل در آب بخیسانید، چند مرتبه در طول 24 ساعت باید آبش را عوض کنید.
مرحله دوم
لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و به مدت 10 الی 15 دقیق بجوشانید سپس بگذارید به مدت 2 ساعت در همان ظرف خنک شود این کار باعث گرفته شدن تلخی لیمو عمانی میشود.
مرحله سوم
پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود در این مرحله پودر زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید با پیاز تفت بخورد زمانی که میخواهد بوی زردچوبه بلند شود گوشت های خورشتی را اضافه کنید و بگذارید کاملا با پیاز مخلوط شود و رنگ تمام گوشت تغییر کند وتقریبا سرخ شود.
مرحله چهارم
لوبیا قرمز را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. لوبیا قرمز را هم کمی با مخلوط گوشت و پیاز تفت می دهیم سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهیم گوشت و لوبیا با حرارت بسیار ملایم بپزند.
مرحله پنجم
در مرحله بعد سبزی خورشتی را پس از تمیز کردن و شستشو به صورت ریز خرد کرده و سبزی را به صورت جداگانه با مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و به مدت 5 الی 7 دقیه تفت دهید.
مرحله ششم
در این مرحله سبزی و نمک را با لیمو عمانی به قابلمه خورشت اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم به مدت 3 الی 4 ساعت بپزد.
مرحله هفتم
در 20 الی 15 دقیقه اخر پخت ادویه قورمه سبزی را اضافه کنید.