فلفل سیاه

Black pepper

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع فلفل سیاه

گرم و خشک

بخش مورده استفاده

میوه گیاه

هیدرو و هیدروفوبیک

فلفل سیاه هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

ادویه فلفل سیاه را پودر کنید، تا طعم و عطر آن آزاد شود

محل های کشت

هند، ویتنام، اندونزی، مالزی، برزیل

مواد تشکیل دهنده فلفل‌ سیاه

55-50٪ کربوهیدرات
25-20٪ فیبر
12-8٪ آب
10-5٪ پروتئین
1-3٪ چربی

چگونگی بدست آمدن فلفل سیاه:

دانه ها از خوشه در مراحل مختلف بلوغ برداشت می شوند. دانه های نارس را بلانچ کرده و اجازه می دهند تا فلفل سیاه تیر و خشک شود

اثر درمانی

  • بهبود سلامت گوارش
  • جلوگیری از سرطان
  • کاهش فشار خون
  • کمک به کاهش وزن
  • مبارزه با عفونت