فلفل سیاه Black pepper موارد مصرف ادویه و چاشنی طبع فلفل سیاه گرم و خشک بخش مورده استفاده میوه گیاه هیدرو و هیدروفوبیک فلفل سیاه هیدروفوبیک است آزاد کردن طعم ادویه فلفل سیاه را پودر کنید، تا طعم و عطر آن آزاد شود محل های کشت هند، ویتنام، اندونزی، مالزی، برزیل مواد تشکیل دهنده فلفل سیاه 55-50٪ کربوهیدرات 25-20٪ فیبر 12-8٪ آب 10-5٪ پروتئین 1-3٪ چربی چگونگی بدست آمدن فلفل سیاه: دانه ها از خوشه در مراحل مختلف بلوغ برداشت می شوند. دانه های نارس را بلانچ کرده و اجازه می دهند تا فلفل سیاه تیر و خشک شود اثر درمانی بهبود سلامت گوارش جلوگیری از سرطان کاهش فشار خون کمک به کاهش وزن مبارزه با عفونت