بهتر است از پودر فلفل قرمز برای افزودن حس تندی به غذا استفاده شود
محل های کشت
مکزیک، آمریکای مرکزی و جنوبی،چین، مصر، اتیوپی، ترکیه، اسپانیا
مواد تشکیل دهنده فلفل قرمز
39-36٪ کربوهیدرات
26-23٪ فیبر
11-8٪چربی
11-8٪ پروتئین
10-7٪ قند
9-6٪ آب
چگونگی بدست آمدن فلفل قرمز:
فلفل سبز حدود 3 ماه پس از کشت به صورت نارس است، میگذارند تا قرمز و کاملا رسیده شود. سپس آن ها را چیده و میشویند و در افتاب یا دستگاه های خشک کن خشک میکنند. و به صورت پودری یا گرانولی عرضه میکنند.
اثر درمانی
مبارزه با التهاب
تقویت سیستم ایمنی
میگرن را تسکین میدهد
با عفونت های قارچی، سرماخوردگی و آنفولانزا مبارزه میکند