دانههای کوچک سیاه و سفید چیا از گیاهی به نام سالویا هیسپانیکا به دست میآیند که از خانوادهی نعناعیان است.
دانههای چیا از نظر ظاهری شباهت بسیار زیادی به تخم شربتی دارند. دانه چیا یک شبه غلات است، اما فیبر بسیار زیادی دارد و البته نوع فیبر موجود در دانه چیا، با فیبری که در نشاسته و سایر انواع کربوهیدراتها وجود دارد متفاوت است.
مواد مغذی بسیاری در دانه چیا وجود دارند که از آن جمله میتوان به ویتامین B3، نیاسین و همچنین تیامین اشاره کرد که این مواد مغذی در افزایش انرژی و همچنین برطرف کردن بدخلقی و ایجاد نشاط در افراد موثر است.
این دانهها زمانی که در فضای مایع قرار میگیرند حالت ژلهای پیدا کرده و حجم آنها بر اثر جذب آب افزایش پیدا میکند بنابر این حجم معده را پر کرده و باعث لاغری میشود.
از خواص دیگر دانه چیا میتوان به کنترل قند و فشار خون، سلامت استخوانها، برای رژیم فاقد گلتون و افزایش انرزی نیز اشاره کرد. از دانه چیا برای درست کردن انواع شربت، پودینگ، همراه ماست، سالاد، میوه، کیک و اسموتی و …. استفاده میشود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.