مجله خبری

10 تفاوت‌ بین فلفل‌ سیاه و فلفل سفید

فلفل سیاه و فلفل سفید دو نوع فلفل هستند که از یک گیاه به دست می آیند، اما از نظر ظاهر، طعم و کاربرد متفاوت هستند. در اینجا 10 تفاوت بین فلفل سیاه و فلفل سفید را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

شکل ظاهری:

فلفل سیاه یک توت تیره و چروکیده است در حالی که فلفل سفید یک توت کوچک کرمی مایل به سفید با سطح صاف است.

طعم:

فلفل سیاه طعمی تند و کمی میوه ای دارد، در حالی که فلفل سفید طعمی ملایم و خاکی دارد.

عمل آوری:

فلفل سیاه را خشک می کنند و سپس لایه بیرونی آن را جدا می کنند، در حالی که فلفل سفید را در آب خیس می کنند که قبل از خشک شدن لایه بیرونی را جدا می کند.

ماندگاری:

فلفل سیاه نسبت به فلفل سفید ماندگاری بیشتری دارد زیرا لایه بیرونی از دانه داخلی محافظت می کند.

رنگ:

فلفل سیاه به رنگ قهوه ای تیره تا سیاه و فلفل سفید به رنگ کرم تا قهوه ای روشن است.

تندی:

فلفل سیاه دارای سطح بالاتری از پیپرین است که طعم تندتری نسبت به فلفل سفید به آن می دهد.

استفاده:

فلفل سیاه در بسیاری از غذاهای خوش طعم استفاده می شود، در حالی که فلفل سفید بیشتر در سس های سفید، سوپ خامه ای و پوره سیب زمینی استفاده می شود.

قیمت:

فلفل سیاه به دلیل پردازش اضافی مورد نیاز برای فلفل سفید، عموماً ارزانتر از فلفل سفید است.

در دسترس بودن:

فلفل سیاه بیشتر از فلفل سفید در دسترس است، که اغلب به عنوان یک کالای تخصصی در نظر گرفته می شود.

ترجیحات منطقه ای:

فلفل سیاه در غذاهای غربی محبوبیت بیشتری دارد، در حالی که فلفل سفید بیشتر در غذاهای چینی و ویتنامی استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *