پاپریکا

Paprika

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع پاپریکا

گرم و خشک

بخش مورده استفاده

پودر یا نیم کوب میوه خشک شده گیاه

هیدرو و هیدروفوبیک

پاپریکا هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

تفت دادن با روغن در شروع پخت و پز باعث آزاد شدن رنگ و طعم می‌شود.

محل های کشت

مجارستان، اسپانیا، هلند، ترکیه

مواد تشکیل دهنده پاپریکا در یک قاشق غذا خوری

70% ویتامین A
5% آهن
5% ویتامین K
4% ویتامین E
2% منیزیم
2% فسفر
2% پتاسیم
1% کلسیم
1% روی
8% ...

چگونگی بدست آمدن پاپریکا:

میوه‌های پاپریکا در تابستان که قرمز و رسیده است برداشته می‌شوند، میوه‌ها خشک شده و سپس آسیاب می‌شوند.

اثر درمانی

  • ضد التهاب
  • کاهش فشار خون
  • کمک به گوارش
  • کمک به سلامت بینایی
  • خواص ضد باکتری
  • تولید انرژی