برای اینکه طعم و عطر سیر به خوبی آزاد شود آن را خرد یا پوره کنید
محل های کشت
چین، هند، کره جنوبی، روسیه، آمریکا و ایران
مواد تشکیل دهنده سیر
1.6 ملی گرم منگنز
0.29 میلی گرم مس
181 ملی گرم کلسیم
1.70 ملی گرم آهن
153 ملی گرم فسفر
1.16 ملی گرم روی
25 میلی گرم منیزیم
0.7 میلی گرم نیاسین
32.2 ویتامین C
0.110 میلی گرم تیامین
چگونگی بدست آمدن سیر:
وقتی پیازها زرد شوند برداشته میشوند. پیاز ها به مدت 10 الی 20 روز در یک مکان خنک و دارای سایه ذخیره میشوند تا حدود یک پنجم محتوای آب خود را از دست بدهند