زنجبیل

Ginger

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع زنجبیل

گرم و خشک

بخش مورده استفاده

پودر یا نیم کوب ریزوم (ساقه زیر زمینی)

هیدرو و هیدروفوبیک

زنجبیل هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

تبدیل زنجبیل به قطعات ریز باعث میشه بیشتر در معرض هوا قرار بگیرد و اجازه می‌دهد روغن‌ها و ترکیبات راحت‌تر آزاد شود

محل های کشت

هند، چین، ژاپن، تایلند، سریلانکا، مکزیک و برخی نقاط آفریقا

مواد تشکیل دهنده زنجبیل

21% منگنز
8% پتاسیم
4% منیزیم
3% مس
2% آهن
5% ویتامین C
4% ویتامین B6

چگونگی بدست آمدن زنجبیل:

ریشه ها 8 الی 10 ماه پس از کاشت برداشت می‌شوند و ریزوم‌های بالغ پوست کنده، خشک و آسیاب می‌شوند

اثر درمانی

  • کمک به هضم غذا
  • کمک به گردش خون
  • کاهش قند خون
  • افزایش سیستم ایمنی بدن
  • کمک به کاهش وزن
  • درمان حالت تهوع