آموزش آشپزی

چیکن تیکا ماسالا

چیکن تیکا ماسالا یکی از غذاهای معروف کشور هند است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی درست می شود، در ادامه یکی از این روش‌ها را در زیر آموزش داده‌ایم.

مواد لازم برای ۴ نفر

مرغ خرد شده بدون استخوان1 کیلو گرم
ماست20 گرم
پیاز داغ 150 گرم
پوره گوجه فرنگی300 گرم
خامه100 گرم
ماست100 گرم
گشنیز تازه 50 گرم
زردچوبه8 گرم
فلفل قرمز8 گرم
ادویه ماسالا (مصالح)10 گرم
پیست سیر و زنجبیل1 ق غ

زمان استراحت


2 ساعت

زمان آماده سازی


20 دقیقه

زمان پخت


1 ساعت

مرحله اول

ابتدا ماست، ماسالا و روغن را به خوبی با یک دیگر ترکیب کرده، سپس مرغ‌ها را افزوده و اجازه می‌دهیم به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت کند تا به خوبی مزه دار شود.


مرحله دوم

در تابه ای کمی روغن ریخته پیاز داغ و پیست سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده تا کاملا به رنگ طلایی در آید.


مرحله سوم

سپس به آن ماسالا، پودر زردچوبه و فلفل قرمز را اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم.


مرحله چهارم

و بعد پوره گوچه فرنگی را به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم کاملا پخته و سس غلیظ شود.


مرحله پنجم

در انتها خامه را به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.


مرحله ششم

جوجه ها را به سیخ کشیده و گریل می‌کنیم


مرحله هفتم

در آخر سس را به جوجه‌ها اضافه کرده و با گشنیز خرد شده تزئین کرده و با برنج یا نان سرو می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *