غوره

Sour grape

موارد مصرف

ادویه و چاشنی

طبع آغوره

سرد و خشک

بخش مورده استفاده

پودر یا نیم کوب میوه گیاه

هیدرو و هیدروفوبیک

غوره هیدروفوبیک است

آزاد کردن طعم

تفت دادن گرد غوره با روغن باعث آزاد شدن طعم و عطر آن می‌شود.

محل های کشت

ایران، آفریقای جنوبی، ایتالیا، شیلیی، آرژانتین، برزیل و ...

مواد تشکیل دهنده غوره

18000 میلی گرم کربوهیدرات
1000 میلی گرم فیبر
0.5 میلی گرم آهن
7 میلی گرم منیزیم
20 میلی گرم فسفر
10 میلی گرم کلسیم
191 میلی گرم پتاسیم
200 میلی گرم چربی
700 میلی گرم پروتئین

چگونگی بدست آمدن غوره:

زمانی که گل های غوره شروع به میوه دادن می‌کنند قبل از اینکه غوره ها تبدیل به انگور شوند آن‌ها را چینده و خشک می‌کنند بعد از خشک شدن آن ها را آسیاب کرده و استفاده می‌کنند

اثر درمانی

  • کمک به هضم غذا
  • کاهش فشار خون
  • افرایش آنتی اکسیدان
  • از بین برنده کرم روده و معده
  • کاهش کلسترول
  • درمان چاقی