خامه (ریشه) زعفران
- وزن : 4 گرم
- نوع بسته بندی : سلفونی
- شکل ماده غذایی : ریشه
- مورد استفاده : در انواع غذاها، دسرها، بستی و نوشیدنی ها به عنوان رنگ و طعم دهنده طبیع
دسته: زعفران و هل
حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان
امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل
امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل
امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل
منظور از ریشه زعفران آن قسمتی از گیاه که زیر خاک است نیست، بلکه ریشه زعفران اصطلاحی است که به قسمت خامه یا کنج گیاه زعفران که از قسمت انتهایی کلاله زعفران که سفید رنگ است شروع و تا ابتدای قسمتی سرخ رنگ کلاله ادامه پیدا میکند به عنوان ریشه زعفران، خامه زعفران یا کنج زعفران شناخته میشود.
ریشه زعفران دارای تمام خواص قسمتهای قرمز رنگ زعفران میباشد مثل: املاح و ترکیبات معدنی نظیر کلسیم، آهن، منگنز و دارای انواع ویتامینها مانند C, B1 ,B2 ,B6 ولی با درصد متفاوتی با کلاله همچنین از نظر طعم و عطر هیچ تفاوتی با کلاله ندارد ولی تنها تفاوت آن قدرت رنگدهی است که مقدار کمتری رنگ نسبت به کلاله زعفران دارد.
اما این تفاوت های گفته شده انچنان محسوس نیستند که تفاوت قیمتی بین 1/3 تا 1/4 قیمت اصلی زعفران داشته باشد.
ریشه زعفران همانند زعفران در انواع غذاها، خورشتها، دسر، نوشیدنی، کیک و بستنی و … به کار گرفته میشود.
زمان اضافه کردن ریشه زعفران همانند زعفران در مراحل پایانی غذاها، دسرها، بستی و نوشیدنی ها و … میباشد.
همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیفها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبتنام کنید.
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.