آموزش آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی با سس ریحان

طرز تهیه اسپاگتی با سس ریحان

اسپاگتی با سس ریحان یک غذای سریع، خوش‌طعم و سبک است که با ترکیبی از ریحان تازه، سیر و پنیر پارمزان، طعمی معطر و لذیذ را به همراه دارد. این غذا برای عاشقان طعم‌های گیاهی و تازه، گزینه‌ای بی‌نظیر و ساده برای یک وعده غذایی ایده‌آل است.

مقدار مواد لازم برای ۴ نفر

اسپاگتی4۰۰ گرم
ریحان تازه50 گرم
سیر3 حبه (خرد شده)
روغن زیتون4 ق غ
پسته (یا دانه کاج)50 گرم
پتیر پارمزان50 گرم (رنده شده)
آب لیموی تازه 1 ق غ
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
ادویه زعتر (اختیاری)به میزان لازم

زمان آماده سازی


15 دقیقه

زمان پخت


10 الی 12 دقیقه

مرحله اول

پخت اسپاگتی:

در یک قابلمه بزرگ آب را جوشانده و به آن کمی نمک اضافه کنید. سپس اسپاگتی را داخل آب جوش بریزید و طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا “آل دنته” شود. بعد از پخت، اسپاگتی را آبکش کرده و کنار بگذارید.


مرحله دوم

تهیه سس ریحان:

در حالی که اسپاگتی در حال پخت است، سس ریحان را آماده کنید. برای این کار، ریحان تازه، سیر خرد شده، پسته (یا دانه کاج)، پنیر پارمزان رنده شده، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را در مخلوط‌کن یا غذا‌ساز بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یک سس نرم و یکدست به دست آید. اگر سس کمی غلیظ است، می‌توانید 1-2 قاشق غذاخوری از آب پخت اسپاگتی را به آن اضافه کنید.

رسپی اصلی اسپاگتی ایتالیایی

مرحله سوم

ترکیب سس با اسپاگتی:

پس از آماده شدن اسپاگتی، آن را به قابلمه بازگردانید و سس ریحان را روی آن بریزید. اسپاگتی و سس را به خوبی هم بزنید تا تمام رشته‌ها با سس پوشیده شوند.


مرحله چهارم

سرو نهایی:

اسپاگتی را در بشقاب‌ها سرو کنید و روی آن کمی پنیر پارمزان اضافه کنید. برای طعم‌دهی بیشتر، می‌توانید مقدار کمی ادویه زعتر بر روی هر بشقاب بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *